Pe acest blog voi incerca sa strang cat mai multe imagini din trecut. Blogul insa nu este dedicat doar celor care si-au petrecut o parte din viata sub regimul comunist si nici nu intentioneaza sa slaveasca sau sa indulceasca aceasta perioada neagra din istoria Romaniei. In prim plan sunt amintirile legate de aceasta perioada de timp si nu de regimul politic sau doctrinele de la acea vreme.

Totodata va oferi fiecarui vizitator sansa de a isi aduce aminte de trecut, iar celor mai tineri le va oferi sansa de a isi crea o imagine despre felul in care se traia la acea vreme. Sper ca vizitatorii acestui blog sa uite pentru o clipa de ziua din calendar, de grijile de zi cu zi, de televizor, de mobil, de retelele de socializare (care defapt nu te socializeaza ci iti fura tot timpul pretios din viata) si sa uite si de alte tampenii care ne distrag atentia si sa-si aduca aminte ce e cu adevarat folositor in viata si ce nu.

Cum trebuie privit acest Blog:
Mai putin important este continutul acestui blog decat procesul de recolectare a amintirilor fie ca va aduceti cu rau sau cu drag aminte de anumite lucruri. Important este reflectia si astfel trebuie tratata si intentia si mesajul blogului.

„In viata poti pierde tot insa nu si amintirile” , „Amintirea este trandafir din aceeasi tulpina cu realitatea, dar fara spini.” , „Nostalgia inseamna abilitatea de a plange dupa vremurile care au trecut dar care nu a existat niciodata. – Manfred Romme”

 
IMPORTANT!
Acest Blog nu doreste sa slaveasca, laude sau sa glorifice in vre-un mod perioada neagra prin care Romania a trecut cand timp de 45 de ani a fost condusa de partidul comunist. Nici nu dorim sa negam abuzurile petrecute pe vremea comunistilor. ACEST BLOG NU DORESTE SA AIBA VRE-O CULOARE POLITICA. Astfel nu dorim nici sa detaliam deci sa prezentam amanuntit abuzurile comise la acel moment de catre conducerea comunista pentru ca nu asta este tema acestui site. Toate lucrurile negative petrecute atunci se stiu si sunt publice si pot fi accesate pe o gramada de site-uri. (Din pacate sfarsitul acelei perioade este pana astazi secret de stat.) Prin prezentarea unor amintiri pe care unii le pot considera placute sau neplacute nu dorim nici sa creem vre-o aluzie sau sa insinuam ceva la adresa conducerii actuale a tarii. Mai pesleau spus daca prezentam anumite fasete de pe vremea comunistilor nu inseamna ca suntem deacord cu abuzurile petrecute la acea vreme. Trebuie sa fie clar ca acest Blog ca si multe alte site-uri prezinta informatii filtrate care arata doar o mica parte din trecut. Blogul acesta prezinta in mare parte un colaj de imagini si amintiri din acea perioada care nu se refera neaparat la regimul politic de atunci. NU! Acest blog nu a fost creat pentru a se rosti vorba „Vezi ce bine era pe vremea comunistilor?!” Nostalgia nu are culoare politica. Nostalgia este un sentiment de melancolie, produs de dorinta de a revedea pe cineva sau ceva drag. Depinde de fiecare in parte si mai mult de asocierile pe care si le-a creat cu timpul ceace considera el a fi un lucru drag si ce un lucru neplacut.*IMPORTANT! Daca tot de gandesti sa preiei poze de pe acest Blog macar nu fi atat de nesimtit sa-ti adaugi tu pe poza respectiva porecla,numele site-ului tau, stampile sau altfel de watermark-uri. Ai macar atata obraz si nu fi nesimtit. In caz ca noi am preluat poze nementionand sursele atunci contacteaza-ne si o vom face.

Autorul acestei pagini de internet nu este responsabil de conținuturile paginilor distribuite prin asazise link-uri care sunt menționate pe acest site. În cazul în care se produc daune prin utilizarea informațiilor prezentate prin aceste legaturi (link-uri), numai autorul paginilor respective poate fi responsabil de aceste informatii si continuturi si nu cel care a creat legatura pe aceasta pagina de internet. În plus, autorul acestui site nu este responsabil nici de vre-o postare pe forumul acestei pagini postat de utilizatori care ar putea contine asazise link-uri.