Eşti liber să:

Partajezi cu alţii — dreptul de a copia, distribui şi transmite opera.

În următoarele condiţii:

Atribuire — Trebuie să atribui opera în maniera specificată de autor sau licenţiator (dar sub nici o formă care ar sugera faptul că aceştia te-ar susţine sau ar aproba folosirea de către tine a operei)

Necomercial — Nu poţi folosi această operă în scopuri comerciale.

Fără Opere Derivate — Nu poţi altera, transforma sau construi de la această operă.

Înţelegând că:

Renunţare — Dacă obţii permisiunea din partea titularului dreptului de autor, se poate renunţa la oricare dintre condiţiile de mai sus.

Domeniul Public — Where the work or any of its elements is in the public domain under applicable law, that status is in no way affected by the license.

Alte drepturi — În niciun fel vreunul din urmatoarele drepturi nu este afectat de licenţă:

  • Your fair dealing or fair use rights, or other applicable copyright exceptions and limitations;
  • Drepturile morale ale autorului;
  • Drepturile pe care alte persoane le au în această operă sau în felul cum opera este folosită cum ar fi dreptul de publicitate sau la viaţă privată.

Notificare — Pentru orice reutilizare sau distribuţie, trebuie să prezinţi clar celorlalţi termenii licenţei pentru această operă. Cel mai bun mod de a-l face este de a pune un link către această pagină web.

Acesta este doar un rezumat pe înţelesul tuturor a Codului Juridic, întreaga licenţă o găsesti aici.

Mentiune Aditionala:

Acest Site/Blog nu este folosit in scopuri comerciale, nu beneficieaza de niciun fel de sponsorizare materiala, nu promoveaza prin legaturi externe la randul lui alte Site-uri comerciale din care autorii Site-ului etimpu.com ar putea beneficia.
Imaginile oferite pe acest Site le apartin in exclusivitate detinatorilor drepturilor de autor si cum este mentionat si mai sus acestea nu pot fi folosite in scop comercial.

In caz ca opera dumneavostra a fost preluata de catre noi pe acest Blog si doriti sa fiti mentionat ca autor sau ca sursa operei sa fie mentionata, va rugam sa ne contactati la adresa de E-Mail mentionata in sectiunea de contact. Multumim.

*IMPORTANT! Nu achizitionam si nici nu vindem obiectele prezentate in imaginile de pe acest Site. Pozele reprezinta doar o colectie virtuala de imagini vechi, si trebuie tratate ca atare. Multumim.


 
IMPORTANT!
Acest Blog nu doreste sa slaveasca, laude sau sa glorifice in vre-un mod perioada neagra prin care Romania a trecut cand timp de 45 de ani a fost condusa de partidul comunist. Nici nu dorim sa negam abuzurile petrecute pe vremea comunistilor. ACEST BLOG NU DORESTE SA AIBA VRE-O CULOARE POLITICA. Astfel nu dorim nici sa detaliam deci sa prezentam amanuntit abuzurile comise la acel moment de catre conducerea comunista pentru ca nu asta este tema acestui site. Toate lucrurile negative petrecute atunci se stiu si sunt publice si pot fi accesate pe o gramada de site-uri. Prin prezentarea unor amintiri pe care unii le pot considera placute sau neplacute nu dorim nici sa creem vre-o aluzie sau sa insinuam ceva la adresa guvernului actual. Mai pesleau spus daca prezentam anumite fasete de pe vremea comunistilor nu inseamna ca suntem deacord cu abuzurile petrecute la acea vreme. Trebuie sa fie clar ca acest Blog ca si multe alte site-uri prezinta informatii filtrate care arata doar o mica parte din trecut. Blogul acesta prezinta in mare parte un colaj de imagini si amintiri din acea perioada care nu se refera neaparat la regimul politic de atunci. NU! Acest blog nu a fost creat pentru a se rosti vorba „Vezi ce bine era pe vremea comunistilor?!” Nostalgia nu are culoare politica. Nostalgia este un sentiment de melancolie, produs de dorinta de a revedea pe cineva sau ceva drag. Depinde de fiecare in parte si mai mult de asocierile pe care si le-a creat cu timpul ceace considera el a fi un lucru drag si ce un lucru neplacut.*IMPORTANT! Daca tot de gandesti sa preiei poze de pe acest Blog macar nu fi atat de nesimtit sa-ti adaugi tu pe poza respectiva porecla,numele site-ului tau, stampile sau altfel de watermark-uri. Ai macar atata obraz si nu fi nesimtit. In caz ca noi am preluat poze nementionand sursele atunci contacteaza-ne si o vom face.

Autorul acestei pagini de internet nu este responsabil de conținuturile paginilor distribuite prin asazise link-uri care sunt menționate pe acest site. În cazul în care se produc daune prin utilizarea informațiilor prezentate prin aceste legaturi (link-uri), numai autorul paginilor respective poate fi responsabil de aceste informatii si continuturi si nu cel care a creat legatura pe aceasta pagina de internet. În plus, autorul acestui site nu este responsabil nici de vre-o postare pe forumul acestei pagini postat de utilizatori care ar putea contine asazise link-uri.