Amintiri din Epoca de Aur Ep. 3 – Etichete si Ambalaje

Vezi si: Amintiri din Epoca de Aur Ep. 37 – Ambalaje Ciocolata

Vezi si: Amintiri din Epoca de Aur Ep. 25 – Etichete Bauturi Alcoolice

31 de gânduri despre &8222;Amintiri din Epoca de Aur Ep. 3 – Etichete si Ambalaje&8221;

  1. In state ( Detroit ) un salam unguresc cu invelis alb cam de 15 cm lungime ii cam $ 6 , ii bun dar pe departe ca si salamul de sibiu .

  2. Nu confundati salamul de Sibiu,cu cel unguresc (Seghedi).
    Salamul de Sibiu este net superior,cel unguresc,nu este uscat si are un gust acrisor.

    1. nu nu! Nici vorba de salam Seghedi, insa salamu de Sibiu al nostru in Germania, Austria, Elvetia etc este numit „UNGARISCHE SAMALI” sau „HUNGARIAN SALAMI” adica Salam ungures. Cauta pe net si ai sa vezi. Asta pentru ca nici nu mai exista alt sortiment de salam unguresc in occident decat asta de care tot vorbim aici, adica de SIBIU. Si crede-ma am mancat din ambele si nu difera absolut cu nimic numai ca asta unguresc occidental nu e asa de bine uscat ca cel romanesc si e mult mai gras.

  3. In orsice caz produsele romanesti sunt slab reprezentate in USA , gasesti la magazinele sarbesti , eugenia , condimente , apa minerala , telemea sibiu , ziare , bere timisoreana , faina malai , compoturi , dulceata , palinca maramures ( de buna calitate ) $ 20 kg . la magazinele americane gasesti doar vin , in rest nimic .

  4. Nici salamul de Sibiu autentic,nu mai este ce a fost.
    Amintiti-va de vremurile când ni-l procuram cu „pile” la magazinul” Mistretul”.
    Dupa ce ce nu s-a mai gasit pe piata libera,l-au bagat la magazinele pe valuta si la magazinul rezervat demnitarilor de partid de la Arcul de triumf,unde se qaseau cele mai fine preparte din carne,branzeturi si bauturi.

    1. da, asa este! nu mai e ce a fost pentru ca astazi nu se mai folosesc aceleasi incrediente. Defapt nimic nu mai e ca atunci. Pana si rosiile romanesti care erau renumite.

  5. o adoram Brifcorul. dacă vreodată s-ar putea găsi audio reclama de pe vremuri cred că aş asculta-o o săptămână. suna cam aşa: Şi Migdala Şi Mentola, Bitter Lemon şi Ro-cola, sucul, sucul ideal – evident, era un îndemn de-a bea doar ce e românesc – şi ca să se asigure că vom face lucrul acesta, deşi nu prea avem poftă de-a urma sfaturile nici nu aduceau altceva.
    dar ce vremuri.
    chiar săptămâna aceasta mi-am amintit de ele într-o postare şi voi pune linkul vostru pentru ca toţi să intre în „miezul lucrurilor”. bună treabă faceţi.

  6. excelent, santeti ca o cutie plina de surprize. mai tineti minte cutiutele acelea de lemn? trageai de capac iesea un mic sarpe si te intepa. sant un mandru decretzel si m-am bucurat enorm de acele poze cu jucarii, dar si toate celelalte. dane, faci o treaba extraordinara. ne faci sa fim din nou copii.multzumesc.

  7. Ma bucur ca vad si eu aceste etichete de care se mai vorbeste inca, desi nu le-am vazut niciodata in realitate

    1. Ne bucuram sa auzim ca-ti plac, dar totusi incercare de a face reclama pe site-ul nostru a fost imediat sanctionata de catre wordpress si comentariul tau a ajuns in SPAM deci data viitoare te rog daca vrei chiar sa comentezi o poza sa o faci fara intentia de a face reclama la alte site-uri… Multumim pt intelegere.

  8. Dupa 16 ani de la revolutie mi-au dat lacrimile cand am ajuns aici intamplator 🙂 .Multumesc din suflet pt o clipa de remember 🙂

Lasă un comentariu